5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin davranışletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile olabilir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı rabıta otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın Kapısının hizmetını gerçekleştirmek ciğerin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama Yangın Kapısı kılmak yahut amatörce yetiştirmek tehlikeli özetlara tarik Yangın Merdiveni Kapısı açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları kabil yapı eminği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları Yangın kapısı istanbul sahaı terk buyurmak gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolay kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik dumanı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın kolaylıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page